top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Пътят към голямата сцена

Златомир Колев и Ивайло Янев се явиха на втори балетен кастинг в град София. Кастингът се проведе в Националния музикален театър ,,Стефан Македонски" от 11 часа на 23 октомври, неделя. Балетният кастинг продължи два часа и половина.


Явиха се 14 танцьори за постъпване на работа в балетната трупа на Старозагорската опера. 14-те кандидати са от различни националности - 2 момичета от Държавната опера на Гърция, танцьори от ,,Арена ди Верона" - Италия, танцьори от Франция, 1 момиче представител от Имперския руски балет в Русия, Япония и Китай.


Нашите момчета за пореден път се представиха достойно и след кастинга получиха одобрението на комисията за постъпването в балетната трупа на Старозагорската опера. Злати и Иво започват работа в началото на ноември месец.

Ръководителят на Денс център ,,Галаксико" - Тихомир Митев, подкрепи своите възпитаници на балетния кастинг в София. Златомир Колев и Ивайло Янев оценяват високо подкрепата на техният създател и ръководител, за това, че той им дава толкова много творческа енергия и стимул да продължават да вървят по професионалния си път. Благодарим Ви, г-н Митев оценяваме всичко което правите за нас. Сега ние започваме в нова танцова трупа да работим професионално, но ние винаги ще бъдем част от Денс център ,,Галаксико" и ще ви подкрепяме.


Съвсем скоро ще дойде моментът, в който ще видим двамата танцьори на професионална сцена в Държавна опера Стара Загора. Ще ви информираме за тяхната първа изява, любители и почитатели на Галактическите танцьори от Денс център ,,Галаксико" - Димитровград.

8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page