top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Галаксико заблестя на сцената на ОДТ ,,Апостол Карамитев" в Димитровград


Общински център за танцово изкуство „Галаксико“ заблестя на театралната сцена на 12 октомври, заедно със специалните гости от град Стара Загора - Балетна школа ,,Феерия" с худ.ръководител Цветелина Желязкова и от град Сливен - Балетна школа ,,ПетиПа" с худ.ръководител Петя Вънева.


Възпитаниците на хореографа Тихомир Митев представиха част от новия си танцов репертоар в бляскавата гала-вечер под надслов ,,Блясъкът на танца".


Специално за 100-годишнината от рождението на актьора Апостол Карамитев, се изпълни дуетен танц ,,Любимец 13" по хореография и идея на Тихомир Митев.


Ето и част от отзивите на публиката след представлението в социалните мрежи:


,,Уникален спектакъл! Талантът на децата и музиката предизвикаха вулкан от емоции!"


,,Димитровград има привилегията да разполага с тези уникални творци! Винаги атрактивни и очарователни!"

,,Изключително красив, вълшебен спектакъл!"


Художественият ръководител на ОЦТИ ,,Галаксико" и режисьор на гала-вечерта сподели: ,,Готвим се от дълго време за тази среща с любимата ни публика! Дадохме всичко от себе си, за да направим един истински празник на балетното и танцовото изкуство в обновения ни Общински драматичен театър ,,Апостол Карамитев" - Димитровград.


Следващата изява на нашите димитровградски деца ще бъде на Националния танцов конкурс за театрално-сценични танци ,,България танцува", който ще се проведе от 10 до 12 ноември в Спортна зала ,,Младост", входът е свободен.




88 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page