top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Звездно дебютно представяне за малките галактически танцьори


На 15-ти и 16-ти юни в град Ягодина, Сърбия се състоя международния танцов фестивал - Ягодина Опън.

Нашите прекрасни и талантливи деца от Димитровград, взеха активно участие в едно от първите им за тях представяния на международно ниво.


Хореографът и художествен ръководител на ОЦТИ,, Галаксико" - Тихомир Митев, представи на международна сцена и пред международното уважаемо жури, своите най-малки и тепърва започващи състезателния си опит деца, които се съревноваха два дни с другите малки танцьори от нашата страна и чужбина.



Нашите прекрасни звездни танцьори от Галаксико се завръщат с 3 купи и още много други престижни награди от Ягодина Опън, след достойното си представяне в сола, дуети и малки групи в съответните танцови стилове и възрастови категории.


С общо 3 купи, две от които за 1-во място и една купа за 2-ро място в малките групи грабнаха малките таланти от Димитровград. От представянето си в сола и дуети, танцьорите печелят общо 7 златни, 4 сребърни и 2 бронзови медала.


Не липсваха и представители от големите танцьори на Галаксико с опит и редица постижения, които също се представиха достойно и защитиха за пореден път името Галаксико. Те се завръщат с общо 6 златни и 3 сребърни медала.

За приноса и развитието в сферата на танцовото изкуство, Тихомир Митев получи грамота.


Най-малкият участник от Галаксико, Мартин Димитров бе удостоен от журито със специална награда - King of the dance, най-малък и талантлив развиващ се танцьор.



89 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page