top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Галактически успех в Македония

Актуализирано: 16.08.2018 г.

Денс център „Галаксико“ направи фурор на силното състезание в столицата на Македония – град Скопие. Общо 2509 състезатели от различни държави мериха сили в танцовата надпревара. Състезанието се проведе този уикенд на 26 и 27 март в Спортна зала ,,Jane Sandanski”.


Димитровградските танцьори се завърнаха с 11 купи, много медали, дипломи и топ награда от гала вечерта. 17 танцьори представиха 82 танца в ,,Македония опън” - 2016. Галактическите участваха с 11 групи и всички от тях бяха отличени с награди.


Накрая на състезанието се проведе за първи път на ,,Македония опън” гала вечер в която участват най-добрите танцьори избрани от компетентното международно жури на състезанието. Журито реши нашите танцьори да се представят с цели 3 танца от общо 16 танца в гала вечерта – по 4 танца в категория сола, дуети, малки групи и формации включваше гала концерта. Галактическите се представиха в топ 16 с: ,,Списъкът на Шиндлер” солово изпълнение на малката Парис Кирилова, ,,Цезар и Клеопатра” дуетно изпълнение на Ивайло Янев и Ясмин Кирилова и третия танц бе малка група ,,Open Hands” в изпълнение на Ивайло, Златомир и Ясмин.


След края на изпълнението на всички танци от топ 16, последва награждаване на най-добрите във всяка една от категориите – соло, дует, малка група и формация. Ивайло и Ясмин спечелиха 1-во място и парична награда от 150 евро в категория дуети от гала вечерта.


3 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page