top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Галаксико се завърна с 6 купи от ,,Пловдив - древен и вечен"


Интернационален танцов фестивал с участие на танцьори от България и Украйна се проведе в зала ,,Колодрума" този уикенд, 25-26 юни. Нашите танцьори от ОЦТИ ,,Галаксико" се представиха отново достойно. В първия състезателен ден участваха големите дългогодишни танцьори и възпитаници на Тихомир Митев, а във втория състезателен ден взеха участие и малките танцьори от балета.


Нашите танцьори се включиха в танцовата надпревара в гр.Пловдив, като се представиха в 5 възрастови състезателни категории и в различните танцови направления за балетни, сценични, характерни и стрийт танцови дисциплини. Много добро представяне в сола, дуети и малки групи направиха нашите димитровградски танцьори.


Журито присъди 22 награди и 6 купи на талантливите ни галактически танцьори. Общо всички награди от представянето на малките и големите танцьори от двата състезателни дни са 15 първи и 7 втори места.


Тихомир Митев - хореографът и ръководител на ОЦТИ ,,Галаксико", получи Гранд При за Характерни танци и специална награда купа за развитието на танцовите техники и умения на децата в танцовото изкуство.

Този състезателен сезон нашите деца успяха да покажат изключителни умения на всички състезателни фестивали и конкурси, в които взеха участие и успяха да грабнат куп награди и призове от тях. Хореографът и ръководител на ОЦТИ ,,Галаксико", Тихомир Митев направи всичко възмжно този състезателен сезон децата да имат много танцови изяви на сцена, като се представиха успешно в състезателните програми в Димитровград, Хасково, Перник, Казанлък, Бургас и Пловдив.


От септември месец ще започне и сформирането на нова подготвителна танцова група в ОЦТИ ,,Галаксико", а всички останали танцьори от балета ще започнат подготовката си от месец август за тазгодишното XVI-то издание на ,,България танцува".




61 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page