top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Галаксико с множество челни места на XVIII Национален фестивал на камерния танц

Галактическите танцьори с първо състезание след дълго прекъсване, поради сложната епидемиологична обстановка в страната. Така след повече от година, нашите звездни димитровградски танцьори от ОЦТИ,, Галаксико'' се завърнаха отново на състезателната сцена като показаха нов танцов репертоар, изключителни танцови умения. Възпитаниците на Тихомир Митев успяха да спечелят общо 9 челни места на Камерния танц в град Хасково, от които 4-ри I-ви места, 2-ве II-ри места и 3-ри III-ти места.


Изпълненията се оцениха от жури с председател Цветанка Гергинова и нейни членове Кремена Маринашка и Мирослав Димитров.


Журито бе възхитено от уменията и представянето на един малък танцьор от ОЦТИ,, Галаксико '', това бе Мартин Димитров, който участва с общо 11 танцови състезателни изпълнения в съответните състезателни категории в стиловете Класически балет, Характерни и Съвременни танци.


Най-малките деца от Галаксико в 1-ва възрастова група също се представиха изключително, като грабнаха 1-во място в стил Съвременни танци с танца ,,Брала мома ружа цвете''.


Художественият ръководител на балета споделя, че танцьорите имат огромното желание да участват на предстоящи мероприятия и състезания, след дългото прекъсване на изяви на сцена.


Ръководителят на групата активно работи с децата и е готов скоро отново да изведе децата на сцена.



238 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page