top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Галаксико през месец май на 2 национални танцови конкурса и Благотворителен концерт

Актуализирано: 19.08.2018 г.

Първо място от състоял се в съседно Хасково XVI-и Национален фестивал на камерния танц (05-06 май 2018г.), бе присъдено на димитровградчанката Парис Кирилова. Успеха си на сцена възпитаничката на общинския център за танцово изкуство “Галаксико” пожъна с танца “Списъкът на Шиндлер”.


В раздела за малка група, характерни танци, възпитаниците на хореографа Тихомир Митев, спечелиха второ място с танца “Звездите на Боливуд”.

На 14 май в димитровградската Спортна зала ,,Младост" се състоя Благотворителен концерт - ,,От любов към живота", който се организира от Avon за подкрепа на жените, борещи се с рак на гърдата. Танцьорите представиха 3 танцови изпълнения в подкрепа на благотворителната кауза.


Междувременно от проведен в Казанлък VIІI-ми  Национален конкурс за класически, характерни и модерни танци за  купа “Българска роза”, “Галаксико” се завърна с присъдени второ и трето място. Надпреварата се състоя на 19 и 20 май и е част от националния календар за изяви по интереси на Министерството на образованието и науката. 

4 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page