top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Галаксико откри новият творчески сезон с Вълшебният свят на балета


На 10 октомври /четвъртък/, танцьорите от Общински център за танцово изкуство ,,Галаксико" - Димитровград, представиха ,,Вълшебният свят на балета" и така поставиха началото на новия творчески сезон.


Танцьорите представиха 16 танцови изпълнения пред близо 50 души аудитория в танцовата зала на Галаксико.

Зрителите се потопиха във вълшебството и света на танцовото изкуство. С много танци, форми, движения и емоции, децата показаха с танцовите си изпълнения, че животът продължава и ни дава енергия, сила, любов и надежда, въпреки всичко което преживяваме и ни се случва в живота и изпитваме радост, щастие, болка, раздяла, обич, приятелство ... .


Родителите на децата от ОЦТИ,,Галаксико", благодарят искренно на худ.ръководител на балета - Тихомир Митев, за неизмеримата всеотдайност и неуморност да учи децата на изкуство, да ги насърчава да продължават да се развиват и да не се отказват от целите си, защото не лек е пътят към успеха.


За почитателите и любители на танцовото изкуство, Ви каним на 15-ти, 16-ти и 17-ти ноември в Спортна зала ,,Младост" - Димитровград, където цели 3 дни от сутрин до вечер танцьори от цялата страна ще участват в един от най-големите и престижни танцови конкурси в страната. От 15 до 17 ноемрви в Димитровград ще се проведе 14-то издание на танцовия конкурс - България танцува. Входът за всички зрители е свободен!



71 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page