top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Бляскаво представяне за галактическите ни танцьори в Перник


Бляскаво представяне на галактическите ни танцьори на Националния танцов фестивал ,,Утринна звезда", който се проведе на 01 май в град Перник.


Състезателната част се проведе на 2 сцени в Двореца на културата, като едната сцена бе на открито, пред сградата, а другата бе вътрешната сцена на Двореца на културата. Блестящите ни галактически танцьори грабнаха за солови изпълнения 11 първи, 6 втори и 6 трети места. За танцовите си изпълнения в дуети и триа - 6 първи места.


Художественият ръководител на ОЦТИ ,,Галаксико" получи Гранд При за висок професионализъм, а Мартин Димитров от малките възпитаници на Митев, получи специална награда за най-богат представен състезателен репертоар. Деветте малки групи и формацията на Галаксико са отличени с 9 първи места и 1 второ място, които бяха отличени с купи и дипломи.


🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

И така, нашите димитровградски възпитаници на хореографа Тихомир Митев, се завърнаха с общо 10 купи и 26 първи, 7 втори и 6 трети места. Накрая бе присъдена на худ.ръководител на Галаксико и парична награда - ваучер на стойност 1 000 лв. за участие в Международния танцов фестивал ,,Утринна звезда", който ще се проведе през месец юли в Златни пясъци.


С 39 танцови състезателни изпълнения се представиха нашите танцьори на Националния танцов фестивал в град Перник, като всички 39 танца са наградени и отличени с награди. Това бе най-богатия състезателен репертоар от всички участващи колективи, представен от Галаксико на състезанието в разделите за Класически балет, Характерни/Етно фолк, Джаз/Модерн/Контемпорари, Танцово шоу, Опън и Акро денс, разпределени и представени във съответните възрастови групи.

🕺💃🥇🕺💃🏆🕺💃🥇🕺💃


199 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page