top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Благотворителен концерт за Яни Тумбалов събра над 14 хил.лева

Актуализирано: 22.02.2019 г.

Димитровградчани и гости на града събраха над 14 хиляди лева за лечението на д-р Яни Тумбалов.На 13-ти февруари в 18:30 часа в Спортна зала ,,Младост" - Димитровград, се проведе благотворителен концерт в подкрепа на Яни Тумбалов за набиране на средства за неговото лечение.


Димитровградски танцови и музикални колективи се включиха в благотворителния концерт.Почти всички места в залата бяха запълнени от публиката, която подкрепи инициативата. Това показва, че културните мероприятия ни обединяват и сплотяват.

Танцьорите от Галаксико представиха две танцови изпълнения - Бразилски ритми и Тук е България.Щастливи сме, че заедно всички успяхме да създадем това прекрасно събитие.


Яни Тумбалов претърпя животоспасяваща операция в понеделник. 13-часовата интервенция е успешна. Вече е в стабилно състояние, изведен е от реанимация и вече диша сам, съобщиха близките. По време на концерта, той успя да благодари от разстояние за проявената съпричастност чрез снимки от болничната си стая, които бяха прожектирани на голям екран по време на целия концерт. Набраните средства са нужни за следоперативното му възстанояване.


Благодарим на всички за съпричастността,

от организаторите и участниците!!!



47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page