top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Бенефис Танци Награди и Емоции на 11-то издание България танцува

За първи път от самото създаване на танцовия конкурс ,,България танцува", тази година се проведе в ДТ,,Апостол Карамитев" на 18-20 ноември в Димитровград. В националния танцов конкурс за театрално-сценични танци по Класически балет, Характерни и Съвременни танци се включиха участници от цялата страна, като тази година се явиха над 900 танцьори.

Нашите домакини, танцьори от Денс център ,,Галаксико" представиха състезателен танцов репертоар от 67 танца в 3-те танцови стила и възрастови категории. Постижението на колектива тази година е 9 купи в категориите малки групи и формации и Grand Pri купа за цялостно представяне в стил Характерни танци.


Във втория състезателен ден се състоя церемонията по откриване на 11-то издание ,,България танцува" и както е редно всяка година на откриването присъства кметът на Община Димитровград - г-н Иво Димов, той даде официален старт на конкурса и връчи специални награди.


По време на церемонията Ива Калицова се представи с БЕНЕФИСЕН танц ,,Сърцето ми остава тук". Мигове след танцовото изпълнение на Ива Калицова, всички танцьори от ДЦ,,Галаксико" и ръководителят на балета - Тихомир Митев прегърнаха Ива Калицова и подаряваха букети цветя и получи специален подарък от колектива, за който да и напомня всички невероятни мигове с Денс център ,,Галаксико".


2 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page