top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Балетна гала вечер с участието на звездите на Национална опера и балет

По случай 74-ри годишнината на Димитровград, на 01 септември жителите и гостите на града ще имат уникалната възможност да се насладят на красотата и изяществото на балетна гала вечер ,,Димитровград, моя сбъдната мечта. Началото е от 20:30 на сцената на пл.България в Димитровград.


Художественият ръководител на ОЦТИ ,,Галаксико" и режисьор на гала вечерта споделя: ,,Готвим се от дълго време за тази среща с любимата ни публика! Дадохме всичко от себе си, за да направим един истински празник на балетното и танцовото изкуство! Очакваме ви!"

Специални гости в балетната гала вечер са: Марта Петкова - прима-балерина на Софийска опера и балет и Никола Хаджитанев - премиер-солист на Софийска опера и балет. Именитата ни балетна двойка е танцувала навсякъде по света, където са предизвиквали заслужените аплодисменти и овации с невероятните си танцови превъплъщения.


Също така ще видите и двама артисти-балетисти - Ивайло Янев и Златомир Колев, които сбъднаха своята мечта, тръгвайки от сцената на Димитровград, те покориха сцени у нас и в чужбина, а сега вече са професионални балетни-артисти в Държавна опера Стара Загора и Пловдив.


С много репетиции и подготовка възпитаниците на Тихомир Митев се готвят за празника на града. Ще видите изцяло нов танцов репертоар от галактическите ни димитровградски танцьори.

58 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page