top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

ОЦ за Танцово изкуство Галаксико прие покана за участие на фестивал в Адапазаръ

Танцьори от 10 държави по покана от организаторите се включиха в 13-то издание на фестивала по случай ,,Ден на детето“. Фестивалът се проведе в рамките на 5 дни от 19 до 23 април. Всяка година на 23 април се включват много деца от различни части на света, деца посланици на мира и културата на своите държави.


Фестивалът има за цел да приучава децата към мир, доброта и човечност. Държавите които се включиха тази година във фестивала са: Малайзия, Русия, Украйна, Бесарабия, Молдова, Татарстан, Грузия, Македония, Турция и България.


Възпитаниците на хореографа Тихомир Митев се представиха в 2 града, като на 23 април вечерта се проведе официалната част на фестивала в най-голямата зала в гр.Адапазаръ, Турция. Българската група и представителите на групата от Малайзия, единствено имаха възможността да танцуват в едно от най-престижните училища в страната.


В момента танцьорите от Галаксико се подготвят за следващите си танцови изяви, които ще бъдат в Хасково и Казанлък. XVI ФЕСТИВАЛ НА КАМЕРНИЯ ТАНЦ, Хасково 5-6.05.2018 VIІI – ми НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА КЛАСИЧЕСКИ , ХАРАКТЕРНИ И МОДЕРНИ ТАНЦИ за купа “БЪЛГАРСКА РОЗА” 19 - 20.05.2018 ГОДИНА, гр.КАЗАНЛЪК.10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page