Търсене
  • Galaxico

Балетна гала вечер с участието на звездите на Национална опера и балет

По случай 74-ри годишнината на Димитровград, на 01 септември жителите и гостите на града ще имат уникалната възможност да се насладят на красотата и изяществото на балетна гала вечер ,,Димитровград, моя сбъдната мечта. Началото е от 20:30 на сцената на пл.България в Димитровград.


Художественият ръководител на ОЦТИ ,,Галаксико" и режисьор на гала вечерта споделя: ,,Готвим се от дълго време за тази среща с любимата ни публика! Дадохме всичко от себе си, за да направим един истински празник на балетното и танцовото изкуство! Очакваме ви!"

Специални гости в балетната гала вечер са: Марта Петкова - прима-балерина на Софийска опера и балет и Никола Хаджитанев - премиер-солист на Софийска опера и балет. Именитата ни балетна двойка е танцувала навсякъде по света, където са предизвиквали заслужените аплодисменти и овации с невероятните си танцови превъплъщения.


Също така ще видите и двама артисти-балетисти - Ивайло Янев и Златомир Колев, които сбъднаха своята мечта, тръгвайки от сцената на Димитровград, те покориха сцени у нас и в чужбина, а сега вече са професионални балетни-артисти в Държавна опера Стара Загора и Пловдив.


С много репетиции и подготовка възпитаниците на Тихомир Митев се готвят за празника на града. Ще видите изцяло нов танцов репертоар от галактическите ни димитровградски танцьори.

51 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички