top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

17 танцьори от Галаксико заминават за Сараево на Международно танцово състезание на IDO

Тази събота и неделя на 13-ти и 14-ти април 2019г., 17 танцьори от ОЦТИ,,Галаксико" - Димитровград, ще представят състезателен репертоар от 74 танца в различните танцови категории.


Състезанието е включено в календара на IDO (Международна танцова организация). В него ще вземат участие от 18 държави, 90 танцови колектива, над 3 000 танцьори и общо 4860 състезателни танци в рамките на 4 дни, от 11-ти до 14-ти април.

Нашите танцьори ще се представят в събота и неделя на Inter Dance Fest, Sarajevo. В съботния ден надпреварата ще започне за малките ни участници от Галаксико, които имат общо 16 състезателни танца. На следващия ден в неделя, по-големите танцьори от Галаксико ще се включат в голямата танцова надпревара с общо 58 състезателни танца в категории - сола, дует, малка група и формация, в съответните танцови направления и възрастови категории.


Хореографът и худ.ръководител на Галаксико - Тихомир Митев, е приготвил нови състезателни танцови изпълнения и нови дебютанти - танцьори, които за първи път ще вземат участие в Международно състезание.63 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

コメント


bottom of page