top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Празничният декември месец на Галактическите

Настъпи и последният месец за тази година, празничният месец декември. Месецът през който Галактическите танцьори от Денс център ,,Галаксико" се представиха:


На 01 декември за откриването на празничната елха в Димитровград - ,,Дървото на надеждата". Също така дебютно представяне направиха този месец най-новите малки танцьори на ДЦ,,Галаксико", те се представиха на празничния концерт на 01 декември на голямата сцена пред община Димитровград, освен тази изява имат и втора на коледния концерт на Детски и младежки център в Драматичен театър ,,Апостол Карамитев" в навечерието на 13 декември.


Колективът получи и изненада от Община Димитровград по време на репетиция в балетната зала, на снимката горе виждате мига в който е поднесена изненадата по случай участието на Галактическите в навечерието на празничния концерт на 01 декември.

И това не е всичко, част от Галактическите танцьори се изявиха и на състезание в гр.Пловдив на 10 декември - ,,Децата ни танцуват". Резултатът от представянето на 5-ма танцьори от ДЦ,,Галаксико" в Пловдив е 2 купи, 13 златни, 6 сребърни и 5 бронзови медала от общо 23 изпълнени състезателни танца. И не на последно място всички деца от ДЦ,,Галаксико", БШ,,Алегро" и Общински гвардейски отряд - Димитровград се събраха на празнично Коледно парти в р-т Москва.


Последният месец на Денс център ,,Галаксико" бе изпълнен с много изяви и прекрасни емоции. Очакваме с нетърпение новата година, която ще ни донесе още повече хубави емоции и изяви в страната и чужбина.

3 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page