top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Малки и големи танцьори представиха вълшебен детски спектакъл за празника на Димитровград

Днес, 01 септември, се представи приказно вълшебство от танцови герои на малки, големи и още по-големи приказният спектакъл - ,,Кой открадна тортата?".


Невероятните и прекрасните малки и големи танцьори от ОЦТИ ,,Галаксико" се превърнаха в приказни герои. Галактическите успяха да потопят публиката в един приказен вълшебен свят с многобройниите си танцови изпълнения на различни герои - слънце, учителя по танци, Алиса, клоуни, дресьори, тигри, елфи.

Разказвачът на приказната история е Гергана Шиколарева, а за създаването на цялото вълшебство на сцената се включи приказната фея - Светла Билярска. Но за приказка в царство трябва да има и принцеса, а принцесата на царя, бе, една голяма и красива Глезурана (изпълнена от Цветелина Костова), която обича всички цветя, птички,дървета и прекрасните дечица. Но елфът е помрачил празника, защото било настъпано и изпробвало магическите си сили с които се сдобило от велият магьосник - Хари Потър.


Приказната фея с нейните вълшебства, успява да спаси всички герои от царството. На финала на вълшебната история, магията на Елфа се разваля и всички стават щастливи. Приказната вълшебна история за всички деца завърши с голяма торта за всички по случай празника на Димитровград.


Прекрасните танцови изпълнения са на хореографът и худ.ръководител на ОЦТИ ,,Галаксико" - Тихомир Митев.


Ако желаете да включите вашето дете в голямото танцово семейство на Галаксико, може да го направите от тук -


112 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page