top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Галаксико успешно приключи една звездна 2017-та година

Актуализирано: 27.12.2018 г.


Декември *** На коледен купон ,,Галаксико“ отчете една изключителна и успешна звездна година *** Последното състезание за 2017 година ,,Децата ни танцуват“ се проведе в гр.Пловдив и танцьорите спечелиха 22 медала, 3 купи и Тихомир Митев получи Диплом и купа за принос в развитието и популяризирането на характерни танци и съвременни танцови техники от 10-ти юбилеен танцов фестивал ,,Децата ни танцуват“ *** Модна къща ,,ЮНОНА“ (Junona Fashion House), връчи първият подарък на Антоана Стефанова, за старание, трудолюбивост и развитие в танцовото изкуство. *** Гебриел завоюва 6 медала на Международно танцово състезание в Сърбия

Ноември *** Танцьорите от Галаксико подкрепиха благтворителната кауза за Антон Лозев, като се включиха в благотворителния концерт на 30-ти ноември в Спортна зала ,,Младост“ – Димитровград *** Гебриел Делчев печели 6 медала от Международно танцово състезание на IDO (International dance organization) в Скопие, Македония.

Октомври *** Успешно приключи Националния танцов конкурс ,,България танцува“, на който Галаксико бе домакин; С много танцови изпълнения, емоции, радост и много награди –купи,медали, дипломи, държавни стипендии от МОН и купата на Община Димитровград както и бенефис за Анабела Крумова приключи 12-то издание на Националния танцовия конкурс в Димитровград, който се проведе на 27-29 октомври в Спортна зала ,,Младост“, Димитровград. *** 9 Танцьори от Галаксико получиха стипендии за даровити деца в сферата на ,,Изкуство и култура“, където Община Димитровград награди 41 деца и още 49 в ,,Наука и техника“ и 82 деца в направление ,,Спорт“.

Септември *** Започна новия творчески сезон 2017/2018 година и се присъедниха нови деца в звздния галактически колектив ,,Галаксико“ *** Звездно трио от ОЦТИ,,Галаксико“, подкрепи благотворителната кауза за Дани, като се включи в благотворителния концерт за набиране на средства за лечението му. Концертът бе на 16-ти септември в Спортна зала ,,Дружба“ гр.Хасково

Август *** Галактическите грабнаха 5-то място и почетен плакет за оригинална хореография в град Коджаели, Турция на Международен танцов фестивал 22-27 август. *** Детски панаир, който бе част от програмата за 70 години Димитровград

Юли *** Галаксико в тройката на най-добрите на Международен танцов фестивал от провелия се в турския град Трабзон форум , 07-13 юли.


Юни *** Златомир Колев се включи в 18-ти конкурс за Млади балетни изпълнители ,,Анастас Петров“, който се проведе на 23-25 юни в гр.Добрич. Златомир бе единственият танцов състезателен изпълнител, който бе допуснат до 2-ри тур в Старша възраст и получи Грамота за участие във финалния тур на състезанието. *** Ясмин Кирилова се включи в първата онлайн танцова надпревара у нас *** Галаксико с признание за принос към развитието на танца в Югоизточна Европа и получава паспорти със своите отличия в Ягодина, Сърбия на провел се Международно танцово състезание на 3-4 юни. *** Танцьорите на детски празник на 01 юни – Международен ден на детето в гр.Димитровград

Май *** На 20 май по случай Нощ на Музеите, Галаксико представи мини спектакъл ,,Луди години“, в който принесе зрителите в миналия век, за да им напомни, че младостта е вечна, красотата и хармонията са онези качества които притежава всеки един от нас.

*** Галаксико с покана и танцова програма на Концерт-спектакъл ,,Кръстопът на танца“, който се състоя на 17-ти май в Свиленград. *** Галактическите танцьори печелят множество награди и 42 квоти за участие в Световен танцов конкурс. Това бе пореден успех на Димитровградските деца на представянето им на Международен танцов конкурс в столицата на Хърватска, гр.Загреб, където се включиха близо 5 000 танцьори от 27 държави с над 1200 танцови изпълнения.

Април *** Галаксико и специални гости и звезди представиха галактически танцов шоу спектакъл ,,Завръщането“ на 29 април в ОДТ,,Апостол Карамитев“ - Димитровград, по случай Световния ден на балета. *** Галаксико с нов статут на Общински център и поредица от мини спектакли в детските градини на Димитровград.

Март *** Гебриел Делчев печели 7 златни медала на юбилейното 10-то издание ,,Македония Опън“.

Февруари *** Галактическото танцово семейство празнува рождения ден на Тихомир Митев


7 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page