top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Галаксико с най-висок рейтинг спечели Купата на кмета

От провелия се общински конкурс за детско творчество ,,Шанс'', в Спортна зала ,,Младост'' - Димитровград на 26-ти април, в направление за танцово изкуство ОЦТИ ,,Галаксико" се представи със състезателен репертоар от 56 танцови изпълнения.

Галактическите деца от ОЦТИ ,,Галаксико" успяха да грабнат множество медали и дипломи в категориите за солови и дуетни изпълнения.

Възпитаниците на Тихомир Митев с представянето си в малки групи и формации, успяха да спечелят 10 първи и 3 втори места. С това класиране галактическите завоюват общо 13 купи в разделите за Класически балет, Характерни танци, Съвременни танци и Латино танци.


От всички класирани танци, ОЦТИ ,,Галаксико" е с най-висок рейтинг в раздел танцово изкуство и с това печелят Купата на Кмета на Община Димитровград, която бе връчена на официално награждаване в деня на събитието от зам.кмета на Община Димитровград - Яшо Минков.


Следващото предизвикателство за нашите танцьори е в гр.Хасково на XX-ти Национален и I-ви Международен фестивал на Камерния танц, който ще се проведе накрая на тази седмица от петък до неделя.173 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page