top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Галаксико се завърна с куп награди от Лазаревац

На 24-ти март, неделя се проведе Международно танцово състезание в град Лазаревац, Сърбия. За танцьорите от Галаксико това е първото Международно състезание за тази година.


С перфектен старт започва годината за галактическите ни танцьори. Те се завърнаха с 5 купи, множество медали, дипломи и 2 специални ТОП награди от Гала-шоу вечерта за най-добри изпълнители в категории - соло, дует, малка група и формация.

С право за участие в танцовата надпревара за най-добро изпълнение в Гала шоуто са само избраните танцови изпълнения от 7-членно международно жури. Нашите талантливи момичета - Парис Кирилова и Антоана Стефанова са сред класиралите се с танцът ,,Гладиаторки", които бяха избрани от журито и грабнаха голямата награда за най-добър дует и 150 евро парична награда. С танцът ,,Легенда за България", Парис Кирилова бе избрана от журито за най-добър солист и получи специалната награда и 100 евро.


В танцовата надпревара се включиха над 1300 танцови изпълнители от 6 държави - Сърбия, Македония, Черна Гора, Хърватска, Румъния и България.151 преглеждания0 коментара

Comentários


bottom of page