top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Галаксико покори Пловдив


На провелия се 11-ти Национален танцов фестивал ,,Децата ни танцуват", организиран от СКИЗ ,,НЕМЕЗИДА" и Община Пловдив, който се състоя на 1-ви и 2-ри Декември 2018 в Спортна зала ,,Олимпиада".


Танцьорите от ОЦТИ ,,Галаксико" се представиха със състезателен репертоар от 52 танца в танцовите стилове: Класически балет, Характерни, Съвременни танци и Хип Хоп.


В соловите, дуетните и груповите танцови изпълнения, танцьорите доминираха над всички останали колективи, завоювайки челните призови места.

Художественият ръководител на колектива - Тихомир Митев, бе удостоен с 3 специални приза: - Гран При в раздел за цялостно представяне в стил Съвременни танци; - Приз за развитие на съвременната танцова хореография; - Приз за хореография на танца ,,Ювиги Хан"Предстои последния танцов конкурс за тази година на Общинския център ,,Галаксико", който ще се състои на 08-10 Декември 2018г. в град Върнячка баня, Сърбия.

Танцьорите заминават за Сърбия с над 70 танцови изпълнения.


Като ден преди заминаването за състезанието, танцьорите от Галаксико на 05 Декември ще участват в Празничната програма за официалното откриването на ледената пързалка и запалването светлините на коледното дърво на надеждата.

4 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

コメント


bottom of page