top of page
Търсене
  • Снимка на автораGalaxico

Всички танцови изпълнения на Галаксико са класирани от ,,Кръстопът на музите''

Танцьорите от ОЦТИ ,,Галаксико", взеха участие в Международния фестивал на изкуствата ,,Кръстопът на музите'', който се проведе онлайн.


Нашите галактически димитровградски таланти се представиха с 24 танцови състезателни танца и успяха да се класират абсолютно всички.


Всички наградени танци от класирането са: 14 първи, 8 втори и 2 трети места. Направленията в които се представиха нашите танцьори са: Класически балет, Характерни танци, Съвременни/контемпорари и Модерен балет.


Това са поредните отличия, след успешното представяне на нашите галактически танцьори от ,,България танцува'', където успяха да спечелят цели 29 награди, както и Гран При в Съвременни танци.


Поредните отличия са много добър знак, че нашите димитровградски деца могат да успяват и да бъдат достойни победители вече поколения наред.


Тези награди са напълно заслужени, сподели Тихомир Митев, худ.ръководител и хореограф на ОЦТИ ,,Галаксико'', тъй като повечето от танцовите изпънения са от новия танцов репертоар, който бе направен през лятото на 2021г., а да се представят нови танцови изпълнения и да бъдат оценени с високи оценки от журито, това говори, че децата са се представили чудесно.84 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page